denmark

Hjemmeinsemination

 

Hvis du ønsker at foretage en hjemmeinsemination, kan du få en rådgivende samtale hos jordemoderen på Gaia Graviditetsklinik, hvor du også kan få udleveret det nødvendige udstyr. Hvis du har en mand, der skal være donor, anbefaler vi, at han er med ved samtalen. 
 
Hvis du ikke har din egen donor, kan du købe frossen donorsæd hos Gaia. Det kan lade sig gøre, men det kræver lidt planlægning. Den frosne sæd kan ikke holde mere end ca. 30 minutter efter den er tøet op. Dvs den skal lægges op i skeden så hurtig som mulig efter optøning. Optøningstidspunktet kan dog forlænges ved at transportere sæden i fryseboks eller kølebeholder. 
 
Når du inseminerer derhjemme, kommer sæden op øverst i skeden og sædcellerne skal herefter selv finde vej til livmoderen - som ved et samleje. For at sikre at der er nok sædceller, der når op i livmoderen, anbefaler vi at du bruger 2 portioner sæd til hjemmeinsemination. Dvs. at prisen for hjemmeinsemination med donorsæd næsten bliver den samme som ved insemination på klinikken. 

 

 

 

 

 

Gaia Graviditetsklinik | +45 98 555 006 | cvr. 29276757 | info@graviditetsklinik.dk

www.boostingbusiness.dk (Webløsning af Boosting Business)