denmark

Journalsamtale

 

Før du kan blive insemineret, skal du til en samtale med en af jordemødrene på Gaia Graviditetsklinik.
Hvis du bor langt væk, kan vi også have samtalen over telefonen eller Skype. Inden samtalen får du udleveret eller tilsendt et skema, som vi efterfølgende vil bede dig udfylde og returnere til os. Samtalen kan sagtens finde sted, selvom du endnu ikke har fået lavet de undersøgelser, der er nævnt i materialet. Svarene på prøverne skal dog foreligge inden behandlingen med insemination starter.
 
Samtalen er uforpligtende og tager udgangspunkt i dig og dit ønske om at blive mor. Vores ønske med samtalen er bl.a. at rådgive dig om, hvordan du optimerer chancerne for graviditet. Du vil få vejledning i, hvordan du ved hjælp af ægløsningstests finder det rigtige tidspunkt for insemination og hvordan inseminationen foregår. Vi vil også komme ind på forældrerollen og de etiske aspekter omkring at blive mor ved insemination.  
 
Samtalen kan du også bruge til at finde ud af mulighed for valg af donorsæd. Hvorvidt anonym eller åben donor, såkaldt ID-Release, er det rigtige valg for dig. Du kan altså bruge samtalen til at blive afklaret omkring dine egne følelser og holdninger. Der er intet forpligtigende i at bruge os til det. Når du har haft samtalen vælger du selv, hvis og hvornår du vil starte med insemination. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaia Graviditetsklinik | +45 98 555 006 | cvr. 29276757 | info@graviditetsklinik.dk

www.boostingbusiness.dk (Webløsning af Boosting Business)