denmark

2D Scanning før uge 20

 

Terminscanning

Tidlig ultralydsscanning kan foretages for at fastslå graviditetens beliggenhed, om der er et eller flere fostre og om fostrets hjerte slår (fra 6 fuldgåede uger).
Fosterets længde (CRL) måles med henblik på fastsættelse af terminsdatoen.

Nakkefoldscanning

Ønsker du nakkefoldscanning, kan dette foretages fra uge 11-14. Størrelsen af fosterets nakkefold måles for at vurdere, om der er øget risiko for kromosomfejl.
Denne undersøgelse kan eventuelt suppeleres eller erstattes af en Harmony blodprøve, der allerede fra uge 10 og med større sikkerhed kan fastslå evt. kromosomfejl. Læs mere om Harmony blodprøven hér.

Kønsscanning

Kønsscanning med kønsgaranti foretager vi fra 14 fuldgåede uger. Det er ofte muligt at se kønnet tidligere, hvis dette ønskes, men kønsgarantien indebærer, at vi scanner om uden ekstra beregning, hvis vi ikke er 100% sikre.

Misdannelsesscanning

Vi kigger altid efter alvorlige misdannelser, der måtte vise sig ved de tidlige scanninger, men ønsker man en decideret misdannelsesscanning, er det vigtigt at bestille dette, da der i så fald afsættes ekstra tid til gennemgang af organerne. 

Det er som regel nødvendigt med en fyldt blære til disse scanninger, så undlad venligst at tømme blæren en time inden planlagt scanning. 

DVD og USB-stick

Der medfølger altid billeder til scanningerne, men husk at sige til inden scanningen, hvis du ønsker billeder på USB-stick eller en DVD.
 
 

    

Billede fra nakkefoldscanning
 
 

 

 

 

 

Gaia Graviditetsklinik | +45 98 555 006 | cvr. 29276757 | info@graviditetsklinik.dk

www.boostingbusiness.dk (Webløsning af Boosting Business)