denmark

Ultralyd

 
På Gaia Graviditetsklinik ønsker vi at skabe trygge og hyggelige rammer for at sikre dig en god oplevelse. Til scanningen må du medbringe så mange du har lyst til og søskende er selvfølgelig også velkomne. Har du et mindre barn med til scanningen, anbefaler vi, at der en voksen med til at tage sig af barnet, da barnet hurtigt kan komme til at kede sig.
 
Til alle scanninger medfølger billeder, og til 3D/4D scanningen medfølger der desuden en DVD med optagelse af hele scanningen. Vi giver rabat til studerende og du betaler ikke ekstra for scanning af tvillinger! 
 
Ekstra DVD og USB stick kan købes til alle scanningerne. Sig blot til, hvis du ønsker dette inden scanningen starter.
 
Faglig kompetence er et højt krav hos Gaia Graviditetsklinik. Derfor vil du kun blive scannet af højtuddannet personale, der er specialiserede og certificerede i obstetrisk ultralydsscanning af The Fetal Medicine Foundation, DSOG samt Sundhedsstyrelsen.
 
En sjælden gang kan en ultralydsscanning afsløre et behov for yderligere undersøgelser og eventuel behandling. I så fald henviser vi til dit fødested eller egen læge. Vi kan desværre ikke undersøge for alt, og det er heller ikke alt, der viser sig ved en ultralydsscanning, men langt de fleste børn fødes heldigvis sunde og raske.
 
Vi vil gøre hvad vi kan, for at få det bedste resultat og scanner om en gang uden ekstra beregning, hvis ikke det lykkes at se det, I er kommet for at se. Men i sjældne tilfælde lykkes det desværre ikke på trods af alle anstrengelser. Fostervandsmængden, barnets stilling, moderkagens og navlesnorens placering og overvægt, kan gøre det svært at få de perfekte billeder.
Men vi giver ikke op uden kamp.
 
Vi er ikke tilfredse, før du er.
 
OBS:
Evt. afbud skal meldes pr. telefon senest dagen før aftalt behandling inden kl. 17. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves 250 kr i udeblivelsesgebyr fra tryghedscanningerne og 500 kr ved 3D/4D scanningerne.

 

 

      

Gaia Graviditetsklinik | +45 98 555 006 | cvr. 29276757 | info@graviditetsklinik.dk

www.boostingbusiness.dk (Webløsning af Boosting Business)